Truita sense ous d'espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tens els espinacs nets. Col.loca'ls a la cistella d'acer inoxidable o a la vaporera de bambú per cuianr al vapor. Quan l'aigua comenci a bullir, deixes a foc mitj uns 7 minuts.
Els espinacs estan llestos i els col.loques en una paella amb oli d'oliva, afegeixes les panses i sal al gust.
Deixa durant uns 12 minuts.
En aquest temps, prepara "l'ou".

Es fà d'aquesta manera:

En un bol gran de vidre o ceràmica, poses les cularades de farina de cigró, el vinagre de poma, la sal i poc a poc vas afegin l'aigua fins a tenir una consistència semblant a l'ou batu (ajudat d'unes varilles)
Un cop fet, afegeix els espinacs amb les panses i barrejau tot. Deixa reposar 5 minuts.
Posa una paella al foc amb oli d'oliva. Quan estigui prou calent, afegeix la barreja.
Cuina pels dos costat durant 7-10 minuts en cadascú i ja estarà llesta la "truita"

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se