Gelea de caqui
Quan arriba el moment madur d'aquesta deliciosa fruita, farem unes senzilles postres per gaudir del seu excel.lent sabor, i no haver de lluitar amb la parafernàlia que conté al seu interior.
Categoria:
Tipus de plat: Mousse
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2kg de caquis molt madurs, sense esclatar (emporta't carmanyola al mercat).
- 750ml de suc de poma "Cal Valls"
- 50g de sucre integral (o un grapat de fulles d'estèvia)
- 5g d'agar-agar.
Utensilis
Colador xino
Elaboració
Posar al foc el suc de poma amb l'agar-agar i l'endolcidor. Quan vulgui bullir, baixar el foc i coure uns 8 o 10 minuts.
Treure el peduncle i rentar amb cura els caquis.
Posar els caquis i el xarop en un recipient ampli i trinxar-los (amb unes varilles o amb les mans netes)
Passar pel xino.
Repartir en recipients de postre, si es menjarà el mateix dia, o posar en pots de vidre amb rosca i a la nevera, per consumir en 6 dies.
Comparteix aquesta recepta: