Macarrons amb sipia i all-i-oli

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Piquem la ceba i uns grans d’all, i fem un sofregit.
Quan estigui, hi afegim la sípia tallada a trossos, un gotet de vi blanc, i ho deixem coure.
Un cop tot és cuit, ho passem per la picadora. Que quedi amb textura de carn picada.
A part, podem bullir els macarrons, que han de quedar “al dente”.
Quan estiguin, els escorrem i els posem a la mateixa olla, hi aboquem la sípia i l’all-i-oli, hi donem quatre voltes perquè quedi tot ben conjuntat, i emplatem.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se