Pasta amb colinap i bròquil

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla la colinap a daus.
Talla el bròquil a daus més o menys, grans, com la colinap.
Bull el brou en una cassola gran.
Col·loca les verdures i la pasta al brou.
Porta a ebullició i deixa coure a foc lent, cobert, durant uns 10 minuts, remenant ocasionalment.
Barreja bé amb el formatge i la crema i deixa que s'escalfi el conjunt.
Pica finament l'anet i espolsa pel damunt.
Assaona amb sal i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se