Romanesco al vapor amb patates i mongetes verdes
Categoria:
Tipus de plat: Remenat
Recepta per vaporera
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un romanesco tallat en botons
- 200 grams de mongeta tendre natural
- Tres patates escantonades
- Una ceba mitjana tallada a juliana
- Sal
- Aigua
- Oli d'oliva
Utensilis
Una vaporera
Una safata gran de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, netegem: el romanesco i les mongetes tendres, els tallem a trossos regulars i els posem a la vaporera.
(si no tenim vaporera, també ho podem coure tot bullint-ho en una cassola fonda).
Seguidament, afegim les patates escantonades i la ceba tallada a juliana, afegim un polsim de sal, tanquem la vaporera, i deixem que cogui fins que les verdures estiguin cuites al seu punt.
A continuació, les fiquem a la safata de porcellana, les reguem amb un bon raig d'oli d'oliva, i ja ho podrem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: