Bou de mar a l’estil coreà (Kye chim)

Categoria:
Típica de: Corea del Sud → Seul
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

12 racions

Elaboració

Netegem els bous de mar amb un raspall sota l’aixeta.
Traiem les parts no comestibles.
Com són vius els matem a cops de mà de morter.
Amb un ganivet els tallem a trossos menys la closca gran.
Els fiquem a la cassola.
Pelem, netegem i tallem ben petit, els naps, les cebes, el gingebre i laminem els alls.
Tirem els ingredients anteriors a la cassola amb el bous.
Hi afegim uns 250 cl d’aigua, pebre vermell picant i un bon raig del licor Mirin.
Tapem la cassola i deixem que es vagi coent.
De tant en tant, donem la volta als bous i mirem si hi hem de posar més aigua.
Deixem coure en total entre 20 i 25 minuts.
Ja es pot servir el plat.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se