Arròs a la cassola amb cargols, costella i carxofes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola gran de terrissa
Uns estalvis
Una batedora elèctrica
Un got de batedora

Elaboració

Primerament,en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la costella salpebrada, la ceba picolada, el pebrot tallat a brunoise menuda, i dos cullerots de sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat ja és ben sofregit, afegim l'arròs amb tres cullerades de picada, ho remenem ben remenat, tot seguit afegim tres cullerots de brou de pollastre, i deixem que vagi coent-se a foc baix, com si fessim un rissoto.
Tot seguit, afegim les carxofes i els cargols, i deixem que segueixi coent-se.
Si veiem que falta brou n'afegim el que faci falta, corregim de sal, i deixem que cogui fins que ja estigui al nostre punt de cuit, i ja ho podrem servir amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se