Llamàntol a l’estil coreà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Netegem els llamàntols sota l’aixeta.
Com són vius els matem a cops de mà de morter.
Amb un ganivet els tallem a trossos menys les pinces grosses.
Pelem, netegem i tallem ben petites les cebes i laminem els dents d’all.
Untem una cassola amb mantega. Hi posem la ceba i deixem coure a foc lent uns 30 minuts.
Uns 8 minuts abans, hi posem els alls laminats i el pebre vermell picant.
Hi posem els llamàntols trossejats i deixem coure fins que es tornin vermells , uns 3 minuts, amb la cassola tapada.
Ho remenem bé un parell de vegades.
Ja es pot servir el plat.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se