Llamàntol a l’estil coreà
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Llamàntols vius
- 6 Dents d’all
- 2 Cebes petites
- Pebre vermell picant
- Mantega
Elaboració
Netegem els llamàntols sota l’aixeta.
Com són vius els matem a cops de mà de morter.
Amb un ganivet els tallem a trossos menys les pinces grosses.
Pelem, netegem i tallem ben petites les cebes i laminem els dents d’all.
Untem una cassola amb mantega. Hi posem la ceba i deixem coure a foc lent uns 30 minuts.
Uns 8 minuts abans, hi posem els alls laminats i el pebre vermell picant.
Hi posem els llamàntols trossejats i deixem coure fins que es tornin vermells , uns 3 minuts, amb la cassola tapada.
Ho remenem bé un parell de vegades.
Ja es pot servir el plat.
Comparteix aquesta recepta: