Maionesa feta amb llet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Una batedora elèctrica
Un pot de batedora gran
Una salsera

Elaboració

En un pot de batedora gran, fiquem: dos dits de llet sencera (millor si és de la nevera), un rajolí de suc de llimona, un polsim de sal, un polsim molt petit de colorant de l'arrós, i amb l'ajud de la batedora elèctrica, anem batent com si fessim una maionesa normal, anant-hi afegint l'oli de gira-sol, tenint en compte que la quantitat de maionesa, feta d'aquesta manera triplica el seu volum.
Un cop ja la tenim muntada, ja la podem fer servir de la manera que vulguem.

30min

Notes

Aquesta salsa, a les cuines professionals es coneix amb el nom de "lacticina", i es fà amb llet en comptes de ficar-hi ou, per evitar la "salmonel·losi". Si afegiu un gra d'all pelat, tindreu un bon allioli.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se