Lacón a la gallega

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Coem les patates senceres rentades i pelades en una cassola fins que estiguin ben toves.
El temps de cocció varia molt ja que depèn del grans que siguin les patates.
Per saber si ja estan cuites les punxem amb un escuradents o amb la mateixa forquilla, comprovant que el centre aquesta tou.
Una vegada que són a punt les traiem i les tallem a rodanxes una mica gruixudes.
Les col.loquem cobrint tot el possible el fons d'un plat.
Escalfem el lacón al microones durant 1 minut.
Això ho fem únicament perquè agafi una mica de calor ja que el lacón ja està fet i no necessita cuinar-lo.
Col.loquem el lacón sobre de les patates i ho ruixem amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
A sobre empolvorem amb pebre vermell al gust i una mica de sal gruixuda.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se