Pularda farcida a la catalana

Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

Per al farciment:

6 racions

Elaboració

Deixeu en remull durant unes hores tots els fruits secs, perquè s'hidratin.
Netegeu la pularda, buideu-la i, amb cura, desosseu bé la carcassa.
Poseu-hi, per dins, una mica de sal, pebre i canyella.
Peleu les castanyes i coeu-les amb una mica de brou i herbes aromàtiques.
Mentrestant, talleu a trossos la llonganissa, el llom i les orellanes i salteu en una paella amb oli a foc viu, per aquest ordre: el llom, la llonganissa, les orellanes, les panses, les prunes, els pinyons i les castanyes.
A continuació, mulleu-ho tot amb el vi ranci i deixeu-ho reduir una mica.
Farciu amb aquest saltat la pularda i cosiu-la amb fil gruixut.
Poseu les verdures tallades en una cassola i col·loqueu a sobre la pularda untada amb llard o oli.
Tapeu-ho i deixeu-ho coure al forn, a foc baix, durant uns 90 minuts, donant-hi voltes de tan en tant.
Quan vegeu que està rossa, afegiu-hi el vi blanc i un got de brou de pollastre i deixeu que acabi la cocció.

6h 40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se