Sípia de costa amb pèsols ofegats i sense patates
Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Sípia de costa d’uns 600 g
- 500 g de pèsols tendres desgranats
- 300 g de cebes tendres
- 1 Got d’aigua mineral
- 1 Cullerada de farina
- 1 All i fulles de julivert
- 2 Cullerades d’oli oliva verge extra
- Sal marina fina
Elaboració
Rentem la sípia i la tallem a trossos regulars, li traiem la pell (opcional, de vegades no la trec i li dóna un altre gust).
Posem un parell de cullerades d’oli i la sípia a la paella, sense haver-la escalfat. Tapem la aella i la deixem coure a foc suau uns 10 minuts amb el propi suc.
Quan gairebé no hi quedi suc, hi incorporem la ceba tallada, un raig d’oli i un polsim de sal. Remenem varies vegades i ho coem a foc suau amb tapa, uns 10 minuts o fins que la ceba comenci a estovar-se.
Hi afegim els pèsols i l’aigua calenta. Si els pèsols són tendres, n’hi haurà prou amb 5 minuts de cocció.
Hi tirem la farina desfeta amb aigua, la picada d’all i julivert i un polsim de sal. Ho remenem i ho deixem coure, uns 3 minuts.
Comparteix aquesta recepta: