Truita de bacallà i alls tendres amb mongetes de Santa Pau

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella de mida mitjana
Un plat gran pla de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Una espàtula de fusta
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: els tendres tallats a trossos menuts, juntament amb el bacallà dessalat, tallat a trossos més aviat petits.
Seguidament, afegim les mongetes de Santa Pau, i ho acabem de fregir tot plegat, i ho reservem.
Fiquem tota aquesta barreja en el bol de vidre, i tot seguit afegim els vuit ous ben batuts, i ho fiquem a la paella mitjana amb un raig d'oli d'oliva, ho remenem amb l'espàtula de fusta fins que comenci a quallar i ja podrem donar la forma rodona a la truita i donar-li la volta amb l'ajud d'un plat. i quan ja és cuita al nostre gust, la posem damunt el plat de porcellana, i amb l'ajud d'un ganivet la tallen en quatre trossos en forma de creu, i ja la podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Si ja no és temps d'alls tendres, sempre ho podem fer amb porros.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se