Truita de tonyina
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mitja llauna de tonyina d'oli
- Oli d'oliva
- Sal
- Dos ous batuts
- Una llesca de pa de pagès
- Un tomàquet madur
1 racions
Elaboració
Aquesta truita, la farem tipus " francesa ". En una paella amb oli d'oliva, posem els ous batuts, amb un polsim de sal. Quan tenim els ous mig cuallats, afegim la tonyina en una punta de la paella, i ho cargolem, tot fent una truita a la francesa.
Quan és cuita, ja la podrem servir a taila, damunt una llesca de pa de pagès, sucada amb tomàquet.
30min
Etiquetes: La cuina de les truites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3304 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.