Coca de gambes i surimi

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

Per a la massa:

Per al farciment:

Altres per adornar:

2 racions

Elaboració

De la massa:

Barregem la farina amb la sal, fem un forat al centre i hi posem l'ou batut, l'aigua i l'oli d'oliva.
Amassem bé fins que tinguem una massa homogènia. La tapem amb paper film i la deixem reposar durant 30 minuts. Transcorregut aquest temps, l'estirem amb l'ajuda d'un corró, fins que quedi ben fina. La posem en una safata de forn, amb paper vegetal i l'anem acompanyant amb els dits cap les vores, per donar-li la forma de la safata.

Del farciment:

Fem una picada amb les dents d'all, el julivert, un pessic de sal i una mica d'oli d'oliva. La barregem amb la gambes.
Coem a foc lent durant 10 minuts.
Ho escorrem i reservem juntament amb el surimi tallat a rodanxes.
Prenem la salsa de tomàquet, la barregem amb les gambes i el surimi reservats.
Estenem la barreja sobre de la massa de la coca.

De la cocció:

Empolvorem amb formatge ratllat. Preescalfem el forn a 250 º.
Posem la safata al forn.
Posem al forn a 250 º durant 20 minuts.
Adornem la coca amb maduixes i canonges
Es pot menjar freda o calenta.

1h 10min

Notes

Surimi (すり身?) és una paraula d'origen japonès que fa referència al producte creat a partir de peixos de carn blanca o aviram. Els filets de peix s'esmicolen i s'esbandeixen repetides vegades fins a formar una pasta gelatinosa. Després aquesta pasta es barreja amb additius com ara midó, clara d'ou, sal, oli vegetal, sorbitol, sucre, proteïnes de soja i altres condiments. Un cop processat, s'empaqueta i es congela. El surimi és una rica font de proteïnes de fàcil digestió, usat per preparar diversos menjars processats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se