Mig conill a la graella amb escalivada i gírgoles

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic
Una safata rectangular mitjana de porcellana
Unes pinces per la graella

Elaboració

Primerament, tallem el cap del conill, i amb l'ajud d'un ganivet fem uns talls perquè es cogui més bé el conill.
Tot seguit, el salpebrem, el posem a coure damunt la graella, i l'anem girant de tant en tant fins que és cuit al nostre gust.
A part, tallem les gírgoles a juliana, i les saltem en una paella salpebrades, amb un raig de picada, i un cop cuites, fem un llit a la part de baix de la safata.
Seguidament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta, la repartim per damunt de les gírgoles.
Ja per acabar el plat agafem el conill, el posem a lo llarg a la part de dalt de la safata, el reguem amb una mica de picada, i ja el podrem servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta és per una persona, en farem tantes com persones seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se