Mig conill a la graella amb escalivada i gírgoles
Categoria:
Tipus de plat: Rostit
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig conill petit d'uns 800 grams aproximadament
- Escalivada per una persona (la trobareu a les meves receptes)
- 150 grams de gírgoles naturals
- Sal
- Pebre negre en pols
- Picada d'all, oli i julivert, feta amb la batedora elèctrica
Utensilis
Una graella elèctrica
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic
Una safata rectangular mitjana de porcellana
Unes pinces per la graella
Elaboració
Primerament, tallem el cap del conill, i amb l'ajud d'un ganivet fem uns talls perquè es cogui més bé el conill.
Tot seguit, el salpebrem, el posem a coure damunt la graella, i l'anem girant de tant en tant fins que és cuit al nostre gust.
A part, tallem les gírgoles a juliana, i les saltem en una paella salpebrades, amb un raig de picada, i un cop cuites, fem un llit a la part de baix de la safata.
Seguidament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta, la repartim per damunt de les gírgoles.
Ja per acabar el plat agafem el conill, el posem a lo llarg a la part de dalt de la safata, el reguem amb una mica de picada, i ja el podrem servir a taula.
Notes
Aquesta recepta és per una persona, en farem tantes com persones seguin a taula.
Comparteix aquesta recepta: