Cassoleta de conill estofat, amb mongetes del ganxet
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos conills de un quilo, aproximadament
- Una ceba picolada
- Dues fulles de llorer
- Mitja branca d'àpi
- Quatre alls pelats
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Ví negre
- Tomàquet fregit
- Aigua
- 200 grams de mongetes del ganxet, bullides
6 racions
Elaboració
Agafem els conills, els tallem a trossos, reservant, les cuixes i les espatlles, senceres.
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim el conill salpebrat.
Quan és mig ros, afegim : la ceba,els alls, l'àpi, i el llorer. Després, afegim el tomàquet fregit, i deixem coure una mica més. Tot seguit, afegim un raig de ví negre, i quan a reduit, posem tres dits d'aigua, i deixem que cogui, fins que el conill és gairebé cuit.
Retirem els talls de conill, i passem la batedora elèctrica per la bresa, i ho colem amb el colador xinès, altre cop a la cassola, on acabarem de coure el conill.
En aquest moment, afegim les mongetes, ho corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Aquesta recepta, a França l'hi diuen, " cassoulet", i la serveixen en cassoletes de terrissa, individuals.
Etiquetes: La meva cuina del conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3526 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.