Arròs de tros amb bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Es dessala una mica el bacallà (al gust de cada un) i es fa a bocinets.
Es tallen les patates mida ensaladilla.
Mentrestant es posa oli en una cassola i hi afegim els alls tallats a làmines perquè l'oli agafi gust.
Quan ha agafat el gust de l'all, s'afegeix l'aigua, i quan l'aigua bull si tira l'arròs, les patates i el bacallà. Deixem a foc normal fins que l'arròs és cuit.

25min

Notes

Si us agrada també es pot menjar freda,


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se