Sípia a la planxa amb hortalisses i xampinyons
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de Sípia sense potes que a la peixateria ens han preparat per fer a la planxa
- 1/2 Pebrot vermell
- 1/2 Carbassó
- 1 Pastanaga petita
- 1/2 Albergínia
- 150 g de Xampinyons
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
Elaboració
Netegem i pelem les hortalisses en làmines. Fem el mateix amb els xampinyons.
Ho reservem.
Posem una planxa a escalfar a foc alt, quan està molt calenta, hi posem la sípia sense oli. Baixem el foc al miním i deixem que es vagi coent molt lentament.
Aquest sistema, fa que la sípia pels costats quedi torradeta (similar a com fem un ou ferrat). La reservem.
En la mateixa planxa, hi posem les hortalisses i els xampinyons, amb una mica d'oli d'oliva i ho salpebrem . Les deixem coure, i les anem girant tot sovint.
Passats entre 5 i 10 minuts, ja estarà.
Tornem a posar a la paella sense treure les hortalisses i xampinyons, la sípia que teniem reservada amb una mica de sal.
Deixem coure tot junt, uns 2 minuts.
Ja es pot servir el plat.
Comparteix aquesta recepta: