Sípia a la planxa amb hortalisses i xampinyons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem i pelem les hortalisses en làmines. Fem el mateix amb els xampinyons.
Ho reservem.
Posem una planxa a escalfar a foc alt, quan està molt calenta, hi posem la sípia sense oli. Baixem el foc al miním i deixem que es vagi coent molt lentament.
Aquest sistema, fa que la sípia pels costats quedi torradeta (similar a com fem un ou ferrat). La reservem.
En la mateixa planxa, hi posem les hortalisses i els xampinyons, amb una mica d'oli d'oliva i ho salpebrem . Les deixem coure, i les anem girant tot sovint.
Passats entre 5 i 10 minuts, ja estarà.
Tornem a posar a la paella sense treure les hortalisses i xampinyons, la sípia que teniem reservada amb una mica de sal.
Deixem coure tot junt, uns 2 minuts.
Ja es pot servir el plat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se