Dolços de massapà (postre típic de nadal)
Categoria:
Típica de: catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250g.de ametlles sense pell
- 200g. de sucre
- Una clara d'ou
- Ratlladura de una llimona
- Sucre en pols per arrebossar
- 7 o 8 nous aproximadament
Utensilis
Una picadora,un recipient per la massa i un plat amb una forquilla per batre la clara.
Elaboració
Passar les ametlles per la picadora junt amb el sucre i la ratlladura de la llimona. Es posen en un recipient, i si afegeix la clara del ou batuda, no cal apunt de neu, s'amasse be; aquesta pasta si es bol es pot guardar per l'endemà a la nevera.
Es formen boles,no gaire grosses i a dins si pose mitja nou que quedi no mes mig tapada,després s'arrebossen amb sucre de llustre i es posen dins de capsetes de magdalenes de les del tam any petit. No es posen al forn, es deixen assecar uns quants dies. Si es vol es poden posar al gratinador uns minuts perquè trenquin el color.
Comparteix aquesta recepta: