Carn "Richada"

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Galicia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Trossegem la carn a tires petites de 2 cm d'ample, salem i enfarinem. Tallem les patates també a tires per fregir.
Utilitzarem dues paelles, una amb abundant oli per fregir les patates i una altra amb un raig d'oli per cuinar la carn.
Comencem fregint les patates en l'oli calent, quan estigui tot fregit retirem a un plat amb paper absorbent per eliminar l'excés d'oli i salem al gust.
A l'altra paella posem una mica d'oli d'oliva i quan estigui ben calent sofregim lleugerament l'all ben picat i tirem els trossos de carn daurant-los per ambdós costats.
Quan la carn estigui mig feta baixem el foc i tirem la ceba tallada en juliana, la deixem coure 2 minuts i afegim un got de vi blanc albariño, lliguem bé els ingredients i després empolvorem amb pebre vermell combinant dolç i picant, remenem fins que la carn estigui al punt i aconseguir que espesseixi la salsa.
Per servir col·loquem primer les patates hi ha sobre la carn amb el suc perquè les patates l'absorbeixin.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se