Remenat d'espàrrecs de marge, rovellons i gambetes
Categoria:
Tipus de plat: Remenat
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Ou
- 5-6 Espàrrecs de marge
- 8/10 Cues de gambes petites pelades (poden ser congelades)
- 1 Pot petit de conserva casolana de rovellons
- Unes torradetes
- 1 Branca de julivert
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- Una mica d'aigua
Elaboració
Rentem i tallem a trossets petits els espàrrecs.
Els posem en una paella de fons gruixut i els coem a foc lent, amb dos o tres cullerades soperes d'aigua.
Els tapem per coure’ls.
Quan l'aigua gairebé s'hagi evaporat i els espàrrecs estiguin ben tendres, hi afegim les cues de gambes.
Ho remenem tot, tapem la paella i ho deixem coure uns 2 minuts.
Quan les gambes estiguin mig cuites, hi afegim els rovellons que hem passat per sota la aixeta amb un colador i els més grossos, els hem tallat petits.
Hi posem sal i pebre negre, ho remenem i ho destapem.
Tot seguit, hi afegim un raig d'oli d'oliva i ho remenem amb compte.
Batem l'ou i l'afegim a la paella. Ho coem a foc lent remenant amb una cullera de fusta fins que l'ou s'hagi quallat.
Ho servim en un plat, guarnit amb unes torradetes i unes fulles de julivert ben picades.
Comparteix aquesta recepta: