Remenat d'espàrrecs de marge, rovellons i gambetes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Rentem i tallem a trossets petits els espàrrecs.
Els posem en una paella de fons gruixut i els coem a foc lent, amb dos o tres cullerades soperes d'aigua.
Els tapem per coure’ls.
Quan l'aigua gairebé s'hagi evaporat i els espàrrecs estiguin ben tendres, hi afegim les cues de gambes.
Ho remenem tot, tapem la paella i ho deixem coure uns 2 minuts.
Quan les gambes estiguin mig cuites, hi afegim els rovellons que hem passat per sota la aixeta amb un colador i els més grossos, els hem tallat petits.
Hi posem sal i pebre negre, ho remenem i ho destapem.
Tot seguit, hi afegim un raig d'oli d'oliva i ho remenem amb compte.
Batem l'ou i l'afegim a la paella. Ho coem a foc lent remenant amb una cullera de fusta fins que l'ou s'hagi quallat.
Ho servim en un plat, guarnit amb unes torradetes i unes fulles de julivert ben picades.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se