Xató

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya: Sitges, Vilanova, el Vendrell,...
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per el romesco:

3 racions

Elaboració

Per fer el romesco:

Escalivem els tomàquets i els alls.
Pelem-los i ho triturem tot amb la polpa de pebrot "choricero" i tota la fruita seca.
Ho muntem amb oli d'oliva com si fos una maionesa.
Ho guardem al frigorífic amb una capa d'oli al damunt.

Del xató:

Rebaixem una mica el romesco amb oli d'oliva. Hi afegim un rajolí de vinagre de xerès.
Netegem l'escarola i la barregem en un bol amb tots els ingredients del xató.
Hi incorporem la vinagreta de romesco i ho amalgamem tot molt bé.
Llest per servir-ho i gaudir-ne.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se