Canelons d'espàrrecs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina els espàrrecs en aigua amb sal durant aproximadament uns 3 minuts.
Refreda en aigua freda i escorre bé.
Talla 1/3 dels esparracs en rodanxes obliqües, d'aproximadament 5 mm.
Reparteix per tota la superfície del motlle greixat.
Desenrotlla la pasta i talla 5 rectangles iguals de cada rotllo, en cada rectangle reparteix la resta d'espàrrecs sense tallar, enrotlla i col·loca sobre les rodanxes col·locades en el motlle.
Mescla la crema amb el formatge, condimenta i aboca sobre els canelons.
Enforna enmig del forn escalfat a 220 graus i cuina uns 20 minuts o fins que els canelons tinguin un bonic color daurat.
Retira el motlle del forn i escampa pel damunt dels canelons el cibulet.
Serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se