Roques de xocolata

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Lleida
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Elaboració

Trocejar les avellanes i les nous.
Tallem la xocolata atroços per desfer al microones o al bany maria.
Un cop desfeta la xocolata i afegim les avellanes, les nous i els cereals, ho remenem tot junt.
Amb l'ajuda d'una cullereta de postre anem fen roque de mida uniforme. Les posem d'amunt de paper film i les deixem refredar.

20min

Notes

La xocolata pot ser de les tres maneres.
A l'estiu no va masa be de fer per que la xocolata es desfar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se