Macarrons a la riojana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bulliu els macarrons amb abundant aigua amb sal. Treure'ls del foc quan estiguin al dente i escorrels bé.
En una paella amb una mica d'oli, fregiu-hi la xistorra, la cansalada i el pernil tallats a trossets. Passats uns minuts, afegiu-hi la salsa de tomàquet. Remeneu-ho bé.
Aboqueu-hi els macarrons i deixeu-ho coure uns minuts més.
Serviu-los al moment.

30min

Notes

Podeu fer servir macarrons petits o grans, jo faig servir els petits


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se