Espaguetis a la marinera
Ingredients
- 250 g d'espaguetis
- 250 g de cloïsses
- 250 g de calamars
- 8 gambes
- 1 ceba
- 5 tomàquets madurs
- 100 ml de vi blanc
- 2 grans d'all
- Oli, sal i julivert
Elaboració
Coeu la pasta amb aigua i sal uns 10 minuts i escorreu-la. Escalfeu oli en una paella i poseu-hi els calamars tallats a rodanxes, deixeu-los coure una estona, després afegiu-hi les gambes i reserveu-ho. En el mateix oli, sofregiu-hi la ceba picada fina, abans de que agafi color, aboqueu-hi el vi i deixeu-lo evaporar. Poseu-hi els tomàquets ratllats, els alls i el julivert també picats.
Obriu les cloïsses al vapor. Peleu les gambes i piqueu-les a trossets. Afegiu-les a la salsa, barregeu-ho tot amb els espaguetis.
Servir-los calents.
Comparteix aquesta recepta: