Canelons de verdures amb pasta de carbassó

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la pasta del caneló:

Utensilis

Turmix, aparell per laminar el carbassó

Elaboració

Tallar 4 carbassons en làmines fines. Posar en el fons de la plata del forn un paper vegetal. Fer una capa de làmines horitzontals que una pugi sobre l'altre 1 cm. Fer una altra capa, ara vertical i que també unes pugin sobre les altres. Espolsar-hi un pols de sal i posar-ho al forn a 180º fins que comenci a agafar color i abaixar el forn i deixar-li uns minuts més.
Deixar refredar i tallar (paper i tot) uns quadre a mida de caneló. Amb els 4 carbassons si són grandets es poden fer dos bases que en plates de forn resulten 6 canelons per fulla (12 canelons)
Afogar les verdures. Agafar una casola i posar-hi la ceba tallada a daus o juliana i juntament amb el gra d'all trossejat fer-la rossejar a foc ràpid. Quan ha agafat color afegir la resta de verdueres albergínia i carbassó a daus, el pebrot a juliana, la pastanaga a rodelles fines. Salar-ho a gust. Remenar i tapar. Deixar que cogui a foc lent durant 20-25 minuts i anar-ho remenant. Afegir-hi els bolets tallats a juliana, deixar-ho 10 minuts més tapat. Anar remenant. Destapar i deixar que s'evapori el suc de les verdures. Rectificar de sal.
Tomàquet cuit.
Escaldar els tomàquets per pelar-los fàcilment. Treure la grana i tallar-les a daus. Posar-los en una cassola i tapar. Salar-ho a gust. Deixar que coguin a poc a poc. Remenar-ho de tant en tant. Després de 35-40 m. passar-ho per "turmix"
Deixar-ho refredar.
Agafar els canelons que hem pre-tallar. Omplir amb les verduretes i posar-hi un xic de formatge de cabra i enrotllar. La quantitat dependrà de si es volen fer més o menys grans... també del volum de verdures utilitzades ja que segons la grandària de les peces n'hi haurà més o menys.
Posar-los en una plata pel forn. Cobrir amb una mica de tomàquet cuit i espolsar-hi formatge. Posar al forn per escalfar-los i gratinar-los.

1h 10min

Notes

Si feu una dieta baixa en greixos i calories, fer la cocció sense oli tal com s'explica, ja que el formatge ja porta greix.

Si no podeu fer la cocció amb un xic d'oli (a gust)


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se