Petit suiss de maduixa light

Categoria:

Ingredients

10 racions

Utensilis

Un turmix

Elaboració

Barrejar amb el túrmix el formatge, la meitat de la llet i l’edulcorant.
Escalfar la resta de llet al microones fins que bulli, afegir la gelatina i barrejar fins que es dissolgui.
Afegir la gelatina a la mescla anterior i barrejar bé.
Repartir-ho en els recipients i deixar a la nevera fins que qualli.

10min

Notes

Esta esta pensada per fer-ho light, pero si es per a nens millor possar la llet entera.
Si possen sucre la quantitat seria 100 gr.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se