Cloïsses a la crema de gin Xoriguer

Categoria:
Típica de: Espanya → Illes Balears-Menorca
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la crema de gin Xoriguer per 1 persona:

1 racions

Elaboració

De les cloïsses:

Posem les cloïsses en aigua i sal una estona abans de coure-les perquè perdin la sorra.
Les netegem i posem en una olla amb el llorer, els grans de pebre i la llimona partida.
Just quan les cloïsses s'obrin les retirem del foc.

De la crema de Gin Xoriguer:

En un bol, hi posem la mateixa quantitat de ginebra que de llet condensada.
Ho barregem tot molt bé. Hi afegim un toc de pebre negre mòlt. Ho tornem a remenar tot molt bé.
Posem la crema a la nevera i que reposi mínim 1 hora.

Per emplatar:

Posem les cloïsses amb la closca oberta en un plat que no es toquin entre elles,
Hi tirem per sobre la crema de gin Xoriguer.
Ja es pot servir el plat.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se