Pesols saltats amb pernil

Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Ficar a la paella o cassola una mica d'oli i saltar els grills d'all tallats petits.
A continuació ficar els trossets de carabassa i els pèsols, coure a foc lent, donar unes voltes, afegir el brou o el vi continuar la cocció lenta. Si cal, ficar-hi una mica d'aigua.
Quan veiem que tot és cuit, posar una mica de sal i pebre amb moderació, ja que el pernil que afegirem és salat, afegir-ho amb unes fulles de menta.
Tres o quatre minuts i llestos.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se