Rovellons o Pinetells a la graella amb picada d'all i julivert

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Un plat pla gran
Una batedora elèctrica Un biberó de plàstic

Elaboració

Primerament, amb la batedora elèctrica fem una picada: d'all, julivert i oli d'oliva, i un cop feta la fiquem en el biberó de plàstic i la reservem.
Seguidament, netegem els bolets i el rentem una mica a raig d'aixeta, els salpebrem i els fiquem a la graella elèctrica amb el barret cap amunt. Quan ja comencen a estar cuits de sota, els girem i els fiquem amb el barret cap avall, els reguem amb una mica de picada, deixem que s'acabin de coure, i ja els podrem anar posant en el plat amb el barret a sota, i els servirem a taula regats amb una pica de picada del biberó.

1h

Notes

Aquesta recepta la farem quan en els mercats ja trobem rovellons o pinetells.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se