Rovellons o Pinetells a la graella amb picada d'all i julivert
Categoria:
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze rovellons o pinetells de mida mitjana
- Oli d'oliva
- Julivert picolat
- Dos alls pelats
- Sal
- Pebre negre en pols
- Una picada d'all, julivert i oli d'oliva feta amb la batedora elèctrica
Utensilis
Una graella elèctrica
Un plat pla gran
Una batedora elèctrica Un biberó de plàstic
Elaboració
Primerament, amb la batedora elèctrica fem una picada: d'all, julivert i oli d'oliva, i un cop feta la fiquem en el biberó de plàstic i la reservem.
Seguidament, netegem els bolets i el rentem una mica a raig d'aixeta, els salpebrem i els fiquem a la graella elèctrica amb el barret cap amunt. Quan ja comencen a estar cuits de sota, els girem i els fiquem amb el barret cap avall, els reguem amb una mica de picada, deixem que s'acabin de coure, i ja els podrem anar posant en el plat amb el barret a sota, i els servirem a taula regats amb una pica de picada del biberó.
Notes
Aquesta recepta la farem quan en els mercats ja trobem rovellons o pinetells.
Comparteix aquesta recepta: