Macarrons amb cansalada i bolets a la crema
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per wok
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de macarrons
- Aigua
- Sal
- Pebre negre en pols
- Julivert picolat
- Mantega
- 600 grams de gírgoles fresques
- 500 cl. de nata líquida per muntar
- Una ceba tendra picolada
- Quatre talls de cansalada de papada sense la cotna
- Conyac
- Nou moscada en pols
4 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora
Un wok gran
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda posem: aigua, un polsim de sal, una mica de mantega, i deixem que arrenqui el bull, i tot seguit hi afegim els macarrons, i deixem que coguin fins que estiguin cuits al "dente", els escorrem, els barregem amb una mica d'oli, i els reservem en la mateixa escorredora.
A continuació, en un wok amb un raig d'oli, sofregim: la ceba picolada, la cansalada tallada a trossos petits, i les gírgoles sense el peduncle i tallades a juliana fina, salpebrades.
Quan tot el conjunt ja esta ben fregit,hi afegim: un raig de conyac i deixem que redueixi, i tot seguit hi afegim la nata líquida, i un polsim de nou moscada, ho remenem amb el mànec del wok,i tot seguit hi afegim els macarrons ben escorreguts, ho remenem tot donant unes voltes amb el mànec del wok, ho espolsem amb el julivert picolat, deixem que s'acabi de coure tot plegat set minuts, i ja ho podrem repartir en quatre plats fondos, i ho servirem a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de la pasta La cuina dels bolets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2335 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.