Patates estofades amb costella de porc, cansalada i fredolics
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de fredolics frescos (també poden ser en conserva)
- Quatre talls de cansalada de papada tallada gruixuda
- Quatre tires de costella tallada a trossos regulars
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Quatre cullerots de brou de pollastre casolà (el trobareu ales meves receptes)
- Dues cebes tendres picolades
- Dues fulles de llorer
- Quatre alls aixafats
- Vi blanc
- Sis patates de mida mitjana
- Un polsim de colorant per l'arròs
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una paella gran
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltem els fredolics, salpebrats fins que hagin deixat anar la seva aigua i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la costella i la cansalada tallades a trossos regulars, i tot seguit afegim : el llorer, els alls, les cebes picolades i tres cullerots de sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat està ben fregit,afegim un got de vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació, afegim el brou de pollastre i un polsim de colorant de l'arròs, juntament amb els fredolics i les patates pelades i tallades a trossos regulars escantonades, i deixem que cogui tot plegat a foc baix, fins que tot plegat estigui cuit, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns cinc minuts més, i ja ho podrem servir a taula, amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels bolets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2389 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.