Tallarines a la bolonyesa amb bolets i olives negres
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de tallarines
- 200 grams d'olives negres sense pinyol
- 400 grams de gírgoles fresques
- Salsa Bolonyesa (la trobareu a les meves receptes)
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Mantega
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una escorredora
Un wok gran
Cinc plats fondos
Uns estalvis
Una paella gran
Elaboració
Primerament, coem les tallarines amb aigua, una mica de mantega i sal, fins que estiguin cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
Seguidament, fem la salsa Bolonyesa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la fiquem en el wok a foc baix.
A part, en una paella amb un raig d'oli, saltem les gírgoles tallades a juliana salpebrades, i quan ja estan cuites, les afegim en el wok juntament amb la salsa Bolonyesa, les olives i les tallarines.
A continuació, corregim de sal, i amb l'ajuda del mànec del wok, donem unes quantes voltes, i ho deixem coure tot plegat uns vint minuts, i ja ho podrem servir a taula amb el mateix wok amb uns estalvis a sota, i cinc plats fondos.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels bolets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1608 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.