Amanida tèbia de patates, ous de reig i botifarra culana negra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Un wok
Una safata de porcellana rectangular
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb aigua i sal, bullim les patates amb pell fins que són cuites i les reservem.
Seguidament, en un wok amb un bon raig d'oli d'oliva, fregim els ous de reig laminats una mica gruixuts, amb els alls laminats i la botifarra tallada en rodelles de mig dit de gruix.
A continuació, afegim les patates pelades i tallades a trossos regulars, i amb el mànec del wok, donem unes voltes i tot seguit ho posem a la safata de porcellana.
Seguidament, en el mateix wok amb l'oli que ha quedat de fregir els bolets i la botifarra, afegim una mica més d'oli, dues cullerades de mel, un bon raig de vinagre de poma, i quan tot plegat és calent, ho remenem amb el batedor de varetes i ho escampem per damunt l'amanida, ho espolsem amb el porradell picolat, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se