Carxofes amb vinagreta de verdures i salmó marinat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Salmó marinat (el trobareu a les meves receptes)
- 800 grams de carxofes congelades
- Vinagreta de verdures (la trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Un brot de julivert
- Aigua
- Una branca d'api
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una safata de porcellana rodona
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal, una branca d'api i un brot de julivert, bullim les carxofes fins que estiguin cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
Seguidament, fem el salmó marinat com explico a la meva recepta, i un cop marinat, en tallem un tros d'uns 800 grams, el tallem a tacs, i el reservem.
Tot seguit, fem la vinagreta de verdures com explico a la meva recepta i la reservem.
Ja per acabar la recepta, fiquem les carxofes a la safata de porcellana rodona, afegim els tacs de salmó marinat, i ho reguem tot ben regat amb la vinagreta de verdures, i ja ho tindrem llest per servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Amanides de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1974 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.