Amanida de tardor
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una escarola gran
- Dos pots de botons de rovelló en conserva
- 300 grams de nous pelades
- Un manat de raves
- Vinagreta de taronja amb porradell
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Sal
- 200 grams d'olives arbequines
4 racions
Utensilis
Un bol gran de porcellana
Quatre plats fondos
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Una paella gran
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, netegem l'escarola, la rentem ben rentada, la tallem en trossos menuts i la posem en el bol de porcellana.
A part, en una paella amb oli d'oliva, saltem els rovellons salpebrats fins que hagin deixat anar tota la seva aigua, i tot seguit els ajuntem amb l'escarola.
A continuació, afegim les nous pelades i les olives arbequines, juntament amb els raves sense fulles tallats a rodelles fines, i ho amanim amb una bona quantitat de vinagreta, ho remenem tot ben remenat, i ja ho podrem servir a taula amb el bol de porcellana i quatre plats fondos per servir-ho.
1h 30min
Etiquetes: Amanides de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3319 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.