Empedrat de bacallà amb mongetes del ganxet i ous picats
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 grams de mongetes del ganxet cuites
- 300 grams de bacallà esqueixat dessalat
- 150 grams d'olives arbequines
- Vinagreta d'anxoves
- Mig pebrot verd
- Mig pebrot vermell
- Una ceba tendre picada
- Dos ous
- Aigua
- Sal
4 racions
Utensilis
Un cassó mitjà
Una safata plana de porcellana blanca
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullim dos ous durant deu minuts, i un cop cuits, els refredem, els pelem, els picolem i els reservem.
Apart, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, agafem el pebrot verd i el pebrot vermell, i amb l'ajuda d'un ganivet els piquem ben menuts i els posem en el bol de vidre juntament amb les mongetes del ganxet, les olives arbequines i el bacallà esqueixat ben menut.
Tot seguit, picolem la ceba tendre i l'afegim amb tot el conjunt, i ho barregem tot ben barrejat tot afegint una bona quantitat de vinagreta d'anxoves.
Ja per acabar, ho repartim en la safata de porcellana, i seguidament, ho espolsem amb els ous picats, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: Amanides de tardor Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4235 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.