Vinagreta d'anxoves
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una llauna d'anxoves en oli, petita
- Un all pelat
- Pebre negre en pols
- Vinagre
- Oli d'oliva
10 racions
Utensilis
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic gran
Elaboració
En el pot de la batedora, posem: els filets d'anxova tallats,un pessic de pebre negre, l'all pelat sense el cor, un raig de vinagre, i oli d'oliva, per la quantitat de vinagreta que vulguem fer.
Passem la batedora, i quan és ben batut ho posem en un biberó de plàstic gran, i ja tenim la vinagreta llesta per fer servir.
30min
Etiquetes: Vinagreta L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7660 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.