Vinagreta d'anxoves

Ingredients

  • Una llauna d'anxoves en oli, petita
  • Un all pelat
  • Pebre negre en pols
  • Vinagre
  • Oli d'oliva

10 racions

Utensilis

Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic gran

Elaboració

En el pot de la batedora, posem: els filets d'anxova tallats,un pessic de pebre negre, l'all pelat sense el cor, un raig de vinagre, i oli d'oliva, per la quantitat de vinagreta que vulguem fer.
Passem la batedora, i quan és ben batut ho posem en un biberó de plàstic gran, i ja tenim la vinagreta llesta per fer servir.

30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7986 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: