Amanida d'espàrrecs, mongetes verdes, bròquil i tomàquets xerris amb vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos manats d'espàrrecs verds de cultiu
  • Un bròquil petit
  • Una safata de tomàquets xerris
  • 400 grams de mongetes verdes planes
  • Aigua
  • Sal
  • Julivert (tres branques)
  • Salsa d'anxoves ([Veure recepta]

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una safata rectangular de porcellana
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Un bol de vidre mitjà
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal, i les tres branques de julivert, posem a coure: el bròquil tallat a poms, les mongetes planes tallades a trossos petits, i els espàrrecs verds tallats a trossos regulars.
Quan les verdures estiguin cuites al "dente", les escorrem i les fiquem en el bol de vidre, juntament amb els tomàquets tallats en dues meitats i tot seguit, afegim una bona quantitat de salsa d'anxoves, ho barregem tot ben barrejat, ho posem ben repartit a la safata de porcellana, i ja ho podem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2292 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: