Amanida d'escarola amb pebrots escabetxats
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Una escarola grossa
- Pebrots escalivats en escabetx
- Una llauna d'anxoves en oli d'oliva
- Deu tomàquets xerri
- 150 grams d'olives verdes trencades
- Una llauna de tonyina en oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una safata fonda pel forn
Un bol de vidre gran
Una safata de porcellana rodona fonda
Dues culleres de fusta
Elaboració
Primerament, netegem l'escarola, la tallem en trossos regulars i la posem en un bol de vidre.
A continuació, fem els pebrots en escabetx com explico a la meva recepta i un cop fets, els repartim en el bol juntament amb l'escarola, i les olives trencades, i les anxoves tallades en dues meitats.
Tot seguit, afegim els tomàquets xerri tallats en dues meitats, els afegim amb els altres ingredients tot afegint-hi unes cullerades del suc de l'escabetx dels pebrots, ho remenem ben remenat, amb dues culleres de fusta, i ho posem a la safata de porcellana, i ja ho tenim llest per servir a taula.
1h
Etiquetes: Amanides de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2119 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.