Goulash cuit en olla a pressió

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Escalfar l'oli i la margarina en una olla a pressió, posar a sofregir el pit de porc i el bou tallats a daus gruixuts d'uns 4 centímetres de costat.
Peleu les cebes i tallar-les molt fines, pelar el gra d'all, afegir-lo, així com el paprika, salpebrar i barrejar-ho tot, afegir dos o tres gots d'aigua; tancar l'olla a pressió i deixar coure durant 50 minuts aproximadament.
Posar a escalfar una font de servir així com un bol per amanides
Peleu les patates, tallar-les a trossos obrir l'olla a pressió i col·locar-les sobre de la carn, tornar a tancar l'olla i deixar coure encara 10 minuts.
Treure les patates, posar-les en un bol per amanides; col·locar el goulash a la font en el moment de servir afegir-hi la crema de llet fresca i barrejar, servir molt calent

1h

Notes

Aquest plat es pot servir també amb un arros en lloc de patates.
La preparació son 30 minuts, més 60 de cocció


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se