Coca de pasta de full amb sobrassada i gambes de Tarragona

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb un full de paper sulfurat
Una safata de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar-la
Un a paella gran
Un polvoritzador de plàstic

Elaboració

Primerament, omplim el polvoritzador amb oli d'oliva, i el reservem.
Seguidament, pelem les gambes, i en una paella amb un raig d'oli d'oliva les sofregim salpebrades uns tres minuts, les flamegem amb el conyac i les reservem.
A continuació, espolsem farina damunt el marbre de la cuina, i amb el corró estirem la pasta de full, i amb l'altre corró, la punxem. Tot seguit, la tallem en 40 centímetres d'ample i 60 de llarg, i la posem en el paper sulfurat damunt la placa del forn.
Tot seguit, omplim tota la superfície de la pasta de full amb la sobrassada i l'enfornem a 180º fins que la pasta de full estigui daurada, la retirem del forn, repartim les gambes pel damunt de la sobrassada, ho tornem a enfornar cinc minuts més, i ja la podrem treure del forn, posar-la a la safata de cartró, empolvorar-la amb l'oli d'oliva, i servir-la a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta jo la faig amb gamba de Tarragona, però la podem fer amb qualsevol de les gambes que es pesquen a totes les nostres costes que són magnifiques i d'alta qualitat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se