Bandes de pasta de full amb escalivada i sobrassada gratinada
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta de full
- Escalivada per dotze persones(la trobareu a les meves receptes)
- Farina
- Dotze rodanxes de sobrassada
- Sal
- Oli d'oliva
6 racions
Utensilis
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Una safata plana pel forn
Paper sulfuritzat
Elaboració
Primerament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, espolsem el marbre de la cuina amb farina, i estirem la pasta de full amb l'ajud del corró, i tot seguit la punxem amb l'altre corró.
Seguidament, amb l'ajud d'un ganivet tallem dotze rectangles de pasta de full de dotze centimetres de llarg per vuit d'ample, i els fiquem a la placa del forn amb paper sulfuritzat a 180º, fins que el full sigui daurat, i el retirem.
A continuació, escampem l'escalivada pel damunt de la pasta de full, afegim un polsim de sal i un rajolí d'oli d'oliva, i tot seguit fiquem al damunt una rodanxa de sobrassada.
Seguidament, fiquem les bandes a gratinar en el forn, fins que la sobrassada es desfaci una mica, i ja les podrem posar a la safata de cartró amb blonda, i servir-les a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les coques Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1453 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.