Coca de pasta de full farcida de cabell d'àngel i taronja
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dues plaques de pasta de full de 30 centimetres de llarg per 20 d'ample
- Un pot de confitura de cabell d'àngel
- 15 rodantxes de taronja confitada
- Sucre
- Tres ous batuts
- 100 grams de pinyons
- Farina
6 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb paper sulfuritzat
Una safata de cartró rectangular amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar-la
Un pinzell
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, espolsem el marbre de la cuina amb farina i estirem una de les plaques de pasta de full i la punxem amb l'altre corró.
Seguidament la fiquem a la placa del forn damunt del paper sulfuritzat, la pintem amb els ous batuts i la omplim de cabell d'àngel per tota la superficíe. Tot seguit repartim les rodantxes de taronja pel damunt de tot el cabell d'àngel i ho cobrim amb l'altre placa de full puntxada.
Seguidament, amb l'ajud del corró per estirar, el passem pel damunt de la coca per tal d'aixafar-ho una mica, i amb l'ajud d'una forquilla segellem tota la vorera de la coca pintada amb l'ou batut.
Ho pintem amb l'ou batut pel damunt de tota la coca, escampem els pinyons, espolsem força sucre i ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full és ben daurada.
Seguidament, ho fiquem a la safata de cartró amb blonda, i ja ho podem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
La cuina de les coques
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2909 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.