Bandes de pasta de full amb escalivada i botifarra negra de perol
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una placa de pasta de full
- Farina
- 36 rodelles de botifarra negra de perol, de mig dit de gruix
- Oli d'oliva del primer raig
6 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb paper sulfuritzar
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Un setrill
Elaboració
Primerament, espolsem amb farina el marbre de la cuina, i amb l'ajud del corró estirem la pasta de full, i tot seguit la punxem amb l'altre corró.
Seguidament, amb l'ajud d'un ganivet, tallem sis bandes de dotze centimetres de llarg per vuit d'ample, i les enfornem a 180 fins que són daurades.
Tot seguit, omplim les bandes amb l'escalivada picolada, i cobrim cada banda amb sis rodelles de botifarra negra, i les fiquem dos minuts en el forn i les traiem.
Seguidament, les reguem amb oli d'oliva del primer raig amb el setrill, i les fiquem a la safata de cartró ben posades, i ja ho podrem treure a taula.
1h
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les coques Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1186 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.