Xarop de magrana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Partir les magranes per la meitat, treure els grans i barrejar-los amb la polpa, compte amb no barrejar les telillas.
Pesar tot, posar en una cassola, afegir el mateix pes d'aigua freda; coure aquesta barreja durant 10 minuts.
Passar-ho a través d'un tamís fi i fer macerar el suc obtingut durant 24 hores.
Passar després el suc a un altre recipient, filtrat.
Pesar el suc i comptar 1 1/2 vegada el seu pes en sucre.
Posar el suc i el sucre en un vas sense estanyar; posar a bullir i deixar que bulli 5 minuts, apartar després del foc.
Deixar refredar, filtrar de nou i posar en ampolles

10min

Notes

Maceració 24 hores
cocció 15 minuts


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se