Musclos tigre farcits

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per la beixamel, desfeu la mantega en un cassó, aboqueu la farina i feu-la oure.
Aboqueu el brou de musclo i la llet escalfats i feu espessir la mescla, salpebreu-ho.
Sofregiu les verdures amb oli i el bitxo sencer o ben picat. Afegiu-hi els musclos picats (reserveu-ne les closques), l'ou dur ratllat i la tonyina. Lligueu el farcit amb la beixamel feta. Rectifiqueu-la amb sal i els pebres. Deixeu-la refredar.
Ompliu les closques dels musclos amb la massa resultant. Arrebosseu-los amb farina, ou i farina de galeta. Si no voleu fregir els
musclos, no cal que n'arrebosseu la part de la closca.
Gratineu les closques o fregiu-les amb abundant oli.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se