Llenties estofades amb costella de porc i xoriço

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salem la cansalada i la costella de porc tallada a trossos.
Ho posem a l'olla de pressió, i ho enrossim amb força oli.
Pelem i tallem les patates a daus. En una olla amb aigua i sal, les coem, uns 10 minuts.
Després ja es couran més a l'olla a pressió.
Tallem les verdures (ceba ben petita, el tomàquet pelat ben petit, la pastanaga ben petita i pelada).
Traiem la cansalada i hi posem aquestes verdures dins i les sofregim.
Mentrestant, tallem al cabeça d'alls pel mig.
Un cop les verdures ja estan pràcticament enrossides, hi afegim el got de vi blanc, la cabeça d'alls, el llorer, la farigola i deixem que s'evapori una mica l'alcohol del vi.
Hi afegim les llenties escorregudes i les patates a daus.
Ho cobrim tot amb aigua.
Just després, hi tirem el xoriço i tapem l'olla.
Ho deixem coure 15 minuts a foc lent, un cop hagi arrencat el bull.
Refredem l'olla de pressió sota l'aixeta de la pica.
Quan l'olla està freda, la destapem i ja podem servir el plat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se